EscolArt 2017: un nou projecte vinculat i derivat de BetArt

EscolArt Calvià 2017 comptarà amb la realització de més de 8 intervencions artístiques de gran format que es duran a terme en façanes d’instal·lacions educatives del municipi i passaran a formar part del catàleg municipal d’intervencions d’Art Urbà de Calvià.

Des de 2012, BetArt és present a Calvià, any rere any en “beta permanent”. El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià -que n’és responsable juntament amb la Fundació Calvià 2004- va gestar i ha anat assentant aquest projecte intentant sempre mantenir la naturalesa inconclosa, flexible i amb caràcter adaptable a les modificacions que es considerin necessàries de cara a optimitzar el projecte.


E
l consistori ha considerat dotar amb caràcter biennal aquest esdeveniment municipal artístic per la qual cosa, BetArt Calvià veurà les seves properes intervencions en 2018, un cop s’hagin adaptat les bases i l’estructura de cara a aconseguir una millora substancial del projecte. La previsió és que a finals de 2017 comenci a estar enllestit el projecte de cara a l’any que ve.

Agafam força per aquesta propera convocatòria i ens preparam enguany per un EscolArt que deixarà les nostres escoles més “artístiques”, apropant l’art als ciutadans més joves del municipi en particular, i a tots els residents i visitants de Calvià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s