BetArt Calvià 2012

 BetArt Calvià 2012 

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià presentà l’any 2012 un nou projecte d’art urbà pel municipi que neixía amb 5 objectius principals:

Realitzar intervencions artístique treguent un arte al carrer que cerqui  la interacció i el diàleg amb el ciutadà i el resident.

Garantint la participació al mateix de creadors del municipi. Crear sinèrgies entre creadors, entitats públiques i privades.

Impulsar un nou espai de reunió  i contacte entre artistes.

Posar en valor el municipi de Calvià creant nous alicients turístics.

La idea partía de concebre el projecte no com una cosa tancada si no com un laboratori en continu canvi i transformació.

Per a aquesta edició es va contar amb l’assessorament de l’artista urbà calvianer Javier Garló i  gracies a la seva col·laboració contarem com a participants en aquesta primera edición, amés del propi Javier Garló, amb Santiago Morilla, el colectiu Boa Mistura, Ramón Pérez Sendra, Juan Ignacio Armeñanzas y Adrián Rubio, Antoine Garló y David Collado y Enrique del Rio y Moises Lozano.

                                                                          …/…

BetArt Calvià 2012 

El Departamento de Cultura del Ajuntament de Calvià presentó el año 2012 un un nuevo proyecto de arte urbano para el municipio que nacía con 5 objetivos principales:

Realizar intervenciones artísticas sacando un arte a la calle que busque la interacción y el diálogo con el ciudadano y el visitante.

Garantizar la participación en el mismo a creadores del municipio.

Crear sinergias entre creadores, entidades públicas y privadas.

Impulsar un nuevo espacio de reunión y contacto entre artistas.

Poner en valor el municipio de Calvià creando nuevos alicientes turísticos.

La idea partía de concebir el proyecto no como algo cerrado si no como un laboratorio en continuo cambio y transformación.

Para esta edición se contó con el asesoramiento del artista urbano calvianer Javier Garló y  gracias a su colaboración se contaron como participantes en esta primera edición, además de con el propio Javier Garló, con Santiago Morilla, el colectivo Boa Mistura, Ramón Pérez Sendra, Juan Ignacio Armeñanzas y Adrián Rubio, Antoine Garló y David Collado y Enrique del Rio y Moises Lozano.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s