Cultura Calvià

fondo facebook

Des del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià gestionam els equipaments culturals i els espais escènics amb l’objectiu d’oferir una programació estable i de qualitat dirigida a tots els ciutadans que integren el municipi. També promovem i facilitam el neixement i la consolidació de projectes culturals amb la col·laboració dels creadors i gestors culturals del Muinicpi o de fora que propossin projectes d’interés pel municipi i els ciutadans de Calvià.

Les línies bàsiques d’actuació són les següents: -Consolidar la cultura com estratègia de desenvolupament del municipi. -Consolidar el nostre municipi com una font de producció de continguts culturals. -Oferir, donar suport i recuperar les activitats de cultura popular i tradicional pròpies del municipi i també de l’Illa. -Completar i remodelar la xarxa d’equipaments culturals del municipi i millorar-ne la gestió. -Incentivar la dimensió educativa de la cultura.

Cap de Servei i responsable Espais Escènics: Catalina Caldentey Pascual

Responsable de Centres Culturals i exposicions: Natalia Ranieri

Responsable de Comunicació i Gestió Cultural: M. Antònia Ferragut

Suport Comunicació i Espais Escènics i administració: Silvia Díaz

Informació i  administració: Ana M. Arija

Adreça: carrer de Julià Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià

Telèfon: 971 139 181,  Fax: 971 139 186 Adreça electrònica: cultura@calvia.com

Equipaments culturals: http://goo.gl/maps/sCx0B

També pots contactar amb nosaltres  o obtenir més informació mitjançant:

www.calvia.com/cultura

http://Facebook.com/culturacalvià

https://twitter.com/culturacalvia

http://instagram.com/culturacalvia

http://www.pinterest.com/culturacalvia/

http://issuu.com/culturacalvia

…/…

Desde el Departamento de Cultura del Ajuntament de Calvià gestionamos los equipamientos culturales y los espacios escénicos con el objetivo de ofrecer una programación estable y de calidad dirigida a todos los ciudadanos que integran el Municipio. También promovemos y facilitamos el nacimiento y la consolidación de proyectos culturales con la colaboración de los creadores y gestores culturales del Municipio o de fuera que propongan proyectos de interés para el municipio y los ciudadanos de Calvià.

Las líneas básicas de actuación son las siguientes: -Consolidar la cultura como estrategia de desarrollo del municipio. -Consolidar nuestro municipio como una fuente de producción de contenidos culturales. -Ofrecer, dar soporte y recuperar las actividades de cultura popular y tradicional propias del municipio y también de la Isla. -Completar y remodelar la búsqueda de equipamientos culturales del Municipio y mejorar la gestión. -Incentivar la dimensión educativa de la cultura.

Jefa de Servicio y responsable de Espacios Escènicos: Catalina Caldentey Pascual

Responsable de Centros Culturals y exposiciones: Natalia Ranieri

Responsable de Comunicación y Gestión Cultural: M. Antònia Ferragut

Soporte Comunicación y Espacios Escénicos y administración: Silvia Díaz

Información y  administración: Ana M. Arija

Dirección: C/Julià Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià Teléfono: 971 139 181,  Fax: 971 139 186 Dirección electrónica: cultura@calvia.com

Equipamientos culturales: http://goo.gl/maps/sCx0B

También puedes contactar con nosotros o obtener más información a través de:

www.calvia.com/cultura http://Facebook.com/culturacalvià https://twitter.com/culturacalvia http://instagram.com/culturacalvia http://www.pinterest.com/culturacalvia/ http://issuu.com/culturacalvia

Deixa un comentari