Auditori de Peguera

auditori peguera

El Casal de Peguera és un edifici dedicat a la Cultura situat en el nucli urbà de Peguera. Aquesta instal·lació disposa de diferents sales: auditori, sala polivalent, sales de tallers, cuina, bar, sala de conferències,  etc.

Auditori: aquesta sala, amb capacitat per a 314 persones, disposa d’una conquilla acústica i de totes les condicions tècniques adequades per a la representació d’òperes, concerts musicals, obres teatrals i en general qualsevol proposta relacionada amb les arts escèniques. És una sala elegant i tècnicament funcional.

Sala polivalent: aquest espai té una capacitat per a 500 persones. La funcionalitat de les seves infraestructures (portes corredisses, barra de bar, mobiliari, escenari), permet que aquest espai pugui ser utilitzat per a realitzar múltiples esdeveniments, des de concerts musicals i obres de teatre fins a sopars, conferències, congressos o cursos y tallers.

Per utilitzar aquets espais podeu contactar camb el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià. 971139181

Adreça: Carrer Pins, núm. 17 (Pegueral ) 

                                           …/…

El Casal de Peguera es un edificio dedicado a la Cultura situado en el nucleo urbano de Peguera. Esta instalación dispone de diferentes salas: auditorio, sala polivalente, salas de talleres, cocina, bar, sala de conferencias, etc.

Auditorio: esta sala, con capacidad para 314 personas, dispone de una concha acústica y de todas las condiciones técnicas adecuadas para la representación de operas, conciertos musicales, obras teatrales y en general cualquier propuesta relacionada con las artes escénicas. Es una sala elegante y técnicamente funcional.

Sala polivalente: este espacio tiene una capacidad para  500 personas. La funcionalidad de sus infraestructuras (purtas correderas, barra de bar, mobiliario, escenario), permite que este espacio pueda ser utilizado para realizar múltiples eventos, desde conciertos musicales y obras de teatro hasta cenas, conferencias, congresos o cursos y talleres.

Para utilizar estos espacios puede contactar con el Departamento de Cultura del Ajuntament de Calvià. 971139181

Dirección: c/ Pins, núm. 17 (Peguera)

Deixa un comentari